Рейтинг: 5/5 - 1 голосов

Компанія "Вікна Стиль" використовує у своїх металопластикових конструкціях профільну систему WDS.

Сьогодні ми би хотіли розповісти Вам про них більш детальніше.

Профільна система WDS 5 S

Характеристики профілю WDS 5S

Профіль WDS 5S – п’ятикамерний, з монтажною шириною 60 мм. Для його виготовлення компанія використовує якісний ПВХ, що володіє високою міцністю і жорсткістю. Характеристики профілю:

Ця профільна система підійде для скління квартир в багатоквартирних будинках, виготовлення балконних дверей і офісних перегородок. Встановлення вікон на базі серії WDS 5S забезпечує ефективне енергозбереження.

Переваги вікон на основі профілю WDS 5S

При аналізі цієї профільної системи до переліку переваг включають: Доступну вартість. Можливість встановлення енергоефективних склопакетів товщиною до 32 мм.

Різноманітність рішень

Вікна з профільної системи WDS 5S допоможуть вирішити безліч завдань зі скління і внесуть стильні акценти в інтер'єр.

Простота і комфорт

Встановлення вікон WDS 5S зробить ваш дім теплішим та комфортнішим.

Чому варто обрати вікна від "Вікна Стиль" з профільною системою WDS 5 s?

  1. 5 камер у профілі при монтажній ширині 60 мм забезпечують високі показники теплоізоляції для конструкцій даного класу.
  2. Встановлення двокамерного енергозберігаючого склопакета дозволить зберегти тепло і покращить шумоізоляцію.
  3. Вікна з класичними формами і лаконічним дизайном доповнять інтер'єр.

Переваги покупки вікон з профілем 5 S в компанії "Вікна Стиль".

  1. Якісний ПВХ профіль стійкий до впливу зовнішнього середовища і зберігає початкову білизну та гладкість довгі роки.
  2. Сучасна фурнітура від провідних виробників забезпечить м'яку і плавну роботу в усіх режимах без необхідності частих регулювань.
  3. Ущільнювачі слугуватимуть так само довго, як і вікна, та не втратять свою еластичність, забезпечивши надійний захист від продування за будь-яких температур.

Профільна система WDS 6 S

Характеристики профілю WDS 6S

Характеристики профілю і його відповідність вимогам ДСТУ дозволяють без обмежень встановлювати металопластикові вікна з WDS 6S в житлові приміщення в Україні. При правильному монтажі і ефективному налаштування фурнітури для щільного притиску це забезпечить збереження тепла навіть в холодну пору року.

Переваги вікон з профільної системи WDS 6S

При оцінці профілю WDS 6S відгуки власників вікон стосуються в першу чергу їх експлуатаційних якостей. Основні переваги:

Крім того, профільна система WDS 6S відрізняється сучасним дизайном. Геометрія наплавів і штапиків забезпечить гармонійне поєднання цього профілю як з класичними, так і з сучасними інтер’єрами.

Профільна система WDS 7 S

Характеристики профільної системи WDS 7S

Шестикамерна профільна система WDS 7S (по 6 камер в рамі і стулці) має монтажну ширину 70 мм. Фактичні показники енергоефективності металопластикових вікон з профілю WDS 7S (дані можна детально вивчити на сайті компанії) забезпечують можливість скління житлових об’єктів. Ця профільна система — оптимальне рішення для реконструкції житлових будинків в рамках програми IQ energy, згідно якої умови кредитування компенсують частину ціни.

Переваги металопластикових вікон з профілю WDS 7S

При аналізі металопластикових вікон, у виробництві яких використовувався профіль серії WDS 7S, відгуки власників зачіпають такі аспекти:

Профільна система WDS 8 S

Характеристики металопластикових вікон WDS 8S

Пластиковий профіль серії WDS 8S — шестикамерний (по 6 камер в рамі і стулці), з монтажною шириною 82 мм. Опір теплопередачі профільної системи можна збільшити за рахунок установки енергозберігаючого склопакету. Тому пластикові вікна WDS 8S зберігають значно більше тепла: разом з герметичністю притвору це забезпечує економію на опаленні.

Переваги металопластикових вікон з профілю WDS 8S

За технічними характеристиками і відгуками, WDS 8S – оптимальний варіант для виготовлення вікон, які будуть встановлюватися в приватні будинки і котеджі. Саме в котеджах з якісною теплоізоляцією стін розкривається потенціал цієї профільної системи. Переваги цієї серії пластикового профілю: